Followers

Friday, July 30, 2010

Perkhemahan Tahunan Unit Beruniform SMKA Wataniah Tahun 2010

Salam Ukhuwwah.

Seramai 168 orang pelajar menyertai Perkhemahan Tahunan Unit Beruniform SMKA Wataniah Tahun 2010 ini. Kem Belatan, Taman Perkelahan Lata Belatan, Jabi telah dipilih sebagai lokasi tahun ini. 14 unit menyertainya dengan 12 orang pelajar setiap unit pada 28 hingga 30 Julai 2010, Rabu hingga Jumaat.

Pilihan lokasi yang tepat. Tempatnya selamat kerana kawasan persendirian. Pendedahan pengalaman berguna kepada setiap pelajar khasnya dalam bidang Ko-kurikulum. Peluang terbaik untuk menimba pengalaman, pengetahuan dan kemahiran melalui aktiviti yang dijalankan sepanjang perkhemahan berlangsung.

Sepanjang perkhemahan ini sebanyak enam aktiviti dipertandingkan dan setiap kategori akan disediakan hadiah untuk para pemenang. Manakala pasukan yang menunjukkan persembahan terbaik meliputi semua aspek pertandingan, sikap sahsiah dan kerjasama akan muncul sebagai juara keseluruhan mengikut kategori jantina. 

Tahniah buat semua guru yang bertungkus-lumus bekerja. Sanggup berada dalam hutan menjayakan perkhemahan ini. Semoga ALlah akan meletaakkan ganjaran selayaknya buat kalian.

Post a Comment